Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Mikä Facilitar?

Toiminimi Facilitar (Y-tunnus 2490743-2) tukee organisaatioiden  kehittämistä ja työhyvinvointia, hyvää johtamista sekä vaikuttavaa kehitysyhteistyötä, vuodesta 2012 lähtien.

Olen koulutukseltani: 

  • kehitysmaantieteilijä, FM (kehitysmaantiede, sosiaalipsykologia ja sosiologia)
  • työnohjaaja (työnohjaajan tutkinto 2013, Palmenia) sekä 
  • työyhteisösovittelija (vuoden koulutus Helsingin Psykoterapiainstituutissa 2014-2015) 

Aiempi työkokemukseni on järjestöjohtamisesta sekä asiantuntijatehtävistä kehitysyhteistyön ja akateemisen koulutuksen alalta. Minulla on pitkä kokemus tiimiorganisaatiosta sekä johtajana että työntekijänä. Olen suorittanut johtamisen erityisammattitutkinnon (JET, 2007) sekä aikuiskasvatustieteen perusopinnot.

Olen Suomen työnohjaajat ry:n (www.suomentyonohjaajat.fi) jäsen. Noudatan työssäni Suomen työnohjaajat ry:n eettisiä periaatteita (www.suomentyonohjaajat.fi/tyonohjaus/eettiset-periaatteet).

Toimin myös verkostokonsulttina Agenssi Oy:ssä.

 

Miksi Facilitar?

Facilitar (esp.) = helpottaa, myötävaikuttaa, “tasoittaa tietä”. Yhteinen nimittäjä kaikissa tarjoamissani palveluissa on liikkuminen asiakkaan ehdoilla sekä tuloksellisen ja toimivan työn tavoittelu.

Fasilitointi on onnistuneiden ryhmäprosessien suunnittelua ja toteutusta. Sen periaatteita ovat osallistumismahdollisuuden antaminen kaikille, toisten kuunteleminen, yhteisen hyvän etsiminen ja ryhmän tasa-arvo. Nämä ovat arvoja, joita noudatan työssäni.

Ja miksi espanjaksi... Olen asunut ja työskennellyt nuorena ammattilaisena Perussa ja Nicaraguassa. Näillä työkokemuksilla on ollut minulle suuri ammatillinen merkitys. Työkieleni ovat suomi, englanti ja espanja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.